Husk vinterservice og vinteropbevaring af din husqvarna/gardena robotplæneklipper ring: 74 43 40 50​

Havetraktor til salg hos
​moderne specialforretning

Har du en stor grund, og er du på udkig efter en havetraktor til salg? Så er du kommet til den rette forretning. Hos Sønderborg Skov – Park & Have Maskincenter ApS kan du nemlig finde et stort udvalg af havetraktorer til lige netop dine behov.

Vi tilbyder salg af havetraktor af mærket Husqvarna, da det er en af de bedste producenter på markedet. Befinder du dig på Als, i Aabenraa eller omegn, kan du med fordel kigge forbi vores butik og få personlig service og kompetent rådgivning af vores imødekommende personale.

Service og reparation af din plænetraktor

Foruden salg af havetraktorer tilbyder vi også service og reparation. Vi har vores egne mekanikere, der er specialister inden for deres fag, så du er sikret kompetent service og et højt niveau af ekspertise. Derudover har vi også et stort lager med reservedele, der rummer omkring 7000 varenumre.

Vi tilbyder faste priser på service, men ved reparationer beregner vi en individuel pris.

Hvilken havetraktor skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige havetraktorer på markedet, og det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvilken model man skal vælge. Er du også i tvivl om, hvilken havetraktor du skal vælge, er det en rigtig god ide, at du først og fremmest går efter en model, der har den rette klippebredde og de rette specifikationer til dine behov.

​Derefter skal du selvfølgelig også gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor meget du er villig til at betale. Ønsker du at købe en billig havetraktor, eller er du villig til at betale dét, det koster at få den bedste model?

Husqvarna Havetraktor

Læs mere

Viking Plænetraktorer
Læs mere

Hustler Plænetraktorer

Vores dygtige personale hjælper dig gerne med at finde frem til, hvilken model du skal vælge for at få en havetraktor, der lever op til dine behov, til den rette pris.

Er du på udkig efter en havetraktor til salg? Kontakt os

Hvis du leder efter en havetraktor til salg, er du velkommen til at kigge forbi vores butik og se vores udvalg af maskiner og tilbehør, eller du kan kontakte os på tlf. 74 43 40 50 eller e-mail info@ssph.dk for rådgivning eller vejledning.​​

​Kontakt os her for spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os. Vi er klar til at skulle vejlede dig og hjælpe med de spørgsmål der måtte være.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores åbningstider​

Mandag - Torsdag:​

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 16.30

Lørdag:

09.00 - 12.00​

Søndag:

Lukket

Kontakt os her

Mangler du maskiner, reservedele eller teknisk/mekanisk hjælp, så er du meget velkommen til at besøge os på hjørnet af Stødagervej og Kærvej.