Husk vinterservice og vinteropbevaring af din husqvarna/gardena robotplæneklipper ring: 74 43 40 50​

Robotplæneklippere fra Husqvarna

Er du blevet træt af selv at slå græsset med en traditionel plæneklipper, så er du kommet til det rette sted. Hos Sønderborg Skov – Park & Have Maskincenter ApS forhandler vi nemlig et stort udvalg af robotplæneklippere fra Husqvarna.

​Pga. vores placering i Sønderborg har vi mange kunder fra hele Als, Aabenraa og andre omkringliggende områder.

Moderne specialforretning med egne mekanikere

Vi er en moderne specialforretning med egne mekanikere, og vi har et reservedelslager med ca. 7000 varenumre. Vores personale er imødekommende, og vi lægger stor vægt på at tilbyde vores kunder personlig og kompetent service. Skal du investere i en automower, kan du dermed være sikker på at få hjælp af personale med den rette ekspertise, når du besøger vores forretning.

Få en automower med en unik holdbarhed

Vi forhandler et stort udvalg af robotplæneklippere fra Husqvarna, som er et af de bedste produkter på markedet. En Husqvarna automower har en unik holdbarhed og er nem at betjene, og derudover er den udstyret med en intelligent væksttimer.

​Det betyder bl.a., at kommer der en tørkeperiode, hvor græsset ikke vokser, vil din Husqvarna robotplæneklipper mærke, om der er behov for, at den skal køre eller ej. På den måde kan du spare penge på strøm, og levetiden vil også blive forlænget.

Hvad koster en robotplæneklipper?

Vores priser på vores sortiment af robotplæneklippere varierer alt afhængigt af, hvilken model der er behov for i lige netop din have. Det kommer bl.a. an på, hvor stort et græsareal du skal have slået, og om du har nogle særlige behov.

Kontakt os eller kig forbi og se vores udvalg af robotplæneklippere

Du er velkommen til at kigge forbi vores butik, hvis du ønsker at udskifte din gamle græsslåmaskine med en moderne automower til en fordelagtig pris. 

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 74 43 40 50 eller skrive til vores e-mail info@ssph.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller brug for rådgivning.​

​Kontakt os her for spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os. Vi er klar til at skulle vejlede dig og hjælpe med de spørgsmål der måtte være.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores åbningstider​

Mandag - Torsdag:​

08.00 - 17.00​

Fredag:

08.00 - 16.30

Lørdag:

09.00 - 12.00​

Søndag:

Lukket

Kontakt os her

Mangler du maskiner, reservedele eller teknisk/mekanisk hjælp, så er du meget velkommen til at besøge os på hjørnet af Stødagervej og Kærvej.